Stiri Juniori U17 Masculin

În atenția cluburilor de juniori!

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
02.10.2012

În câteva săptămâni vor începe turneele preliminare ale campionatelor naționale de juniori iar TotalBaschet.ro își propune să ofere cititorilor cât mai multe informații de aceste competiții.

Fiecare echipă înscrisă în CN va avea o pagină proprie unde, la fel ca la echipele de seniori, vor fi afișate informații despre club, lotul de jucători, antrenorii, rezultatele și programul competițional și toate știrile și articolele despre echipă.

Pentru o informare cât mai corectă a cititorilor și pentru a crea, prin prezența în media, o imagine cât mai bună formațiilor dumneavoastră, rugăm toți reprezentanții cluburilor de juniori să trimită pe adresa redacției informații despre:

- club (adresă poștală, telefon, fax, adresă email, site)

- conducerea acestuia

- sălile unde își desfășoară meciurile

- logo

- loturile de jucători la fiecare categorie de vârstă în parte (fotografie, poziție, data nașterii, înălțime, greutate, nr. tricou)

- antrenori (nume, data nașterii)

Totodată, având în vedere slaba comunicare la nivel de Federație în ceea ce privește rezultatele meciurilor de juniori, așteptăm din partea dumneavoastră orice informație referitoare la acest aspect.

Vă rugăm să ne comunicați aceste informații pe adresa de email contact[@]totalbaschet.ro

Cluburile interesate să achiziționeze spațiul publicitar pe care îl oferim pe pagina proprie a echipei sunt rugate să ne contacteze la adresa de email marketing[@]totalbaschet.ro pentru o ofertă de preț completă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!