Stiri Vulturi

ÎN ZADAR PENTRU CROAȚI, ÎN GRAFIC PENTRU NOI?

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
23.02.2018

Foto: FIBA

Vulturii zboara spre Cupa Mondială de baschet! Poate fi o seară magică pentru echipa noastră? 9.30 cotă pentru victoria României pe terenul Croației, echipă care a pierdut ambele meciuri jucate în prima fereastră a preliminariilor?

Iubitorii baschetului pot profita de cotele cu detentă de la Superbet.ro unde baschetul e mereu un sport care beneficiază de atenția bookmaker-ilor.

Profită de cele mai bune cote pentru preliminariile CM China 2019

Pentru meciul Vulturilor din Zadar, peste 60 de tipuri de pariori sunt disponibile pe Superbet.ro. Peste 60 de șanse de câștig. Peste 60 de moduri în care vă veți crește adrenalina într-o seară în care baschetul românesc își poate depăși condiția în fața unei Croații care va aborda partida fără cei mai importanți jucători.

Superbet.ro îți pasează cea mai variată ofertă pentru Croația - România!

În actualele preliminarii, România a avut meciuri în care totalul punctelor marcate a fost impar. Pariul are cotă 1.9. Banii se dublează în caz de victorie a Croației (pariu 1%TP1 -149.5) , dar profitul poate sări impresionant peste orice așteptări, dacă Vulturii vor bate și în meci se vor marca peste 149.5 puncte. Cota ajunge 17.2

Câștigă Croația - România cu pariuri inspirate:

Hai România! Fă-ne să visăm la China 2019!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!