Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Înâlnire clujeană între U BT și Universitatea

Paul Olar

Paul Olar
21.03.2015

Liga Națională

Etapa XXV

Duminică, 22 martie, ora 18:00

Sala Polivalentă

14-8 Fișa meciului 0-22

Etapa cu numărul XXV din Liga Națională aduce o confruntare specială pentru iubitorii de sport din Cluj-Napoca. U Banca Transilvania primește vizita Universității, într-un duel programat duminică, 22 martie. Fluierul de start se va da la ora 18:00.

Baschetbaliștii pregătiți de Marcel Țenter sunt calificați în Play-Off, ca urmare a bilanțului de 14 victorii și 8 eșecuri. Prin urmare, Silvășan și compania se clasează pe poziția a treia, sperând să nu piardă teren până la finalul stagiunii regulate.

La polul opus se află Universitatea, grupare retrogradată în eșalonul secund. Sportivii lui Flavius Lăpuște nu au acumulat niciun rezultat pozitiv, pierzând cele 22 de partide disputate.

În turul actualului sezon, U BT s-a impus categoric, scor 108-70. De asemenea, din garnitura Universității va lipsi Mirel Dragoste, fundaș ce se confruntă cu o mai veche accidentare la mână.

*Foto: Manases Sandor/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!