Stiri Liga I Masculin

În ciuda performanței lui Souca, Corona pierde cu Steaua 2

Costin Marinescu

Costin Marinescu
07.10.2013

Sergiu Souca a fost performerul primei runde a Ligii 1 masculin. Brașoveanul a marcat 43 puncte  împotriva celor de la Steaua CSM 2 EximBank, însă Corona Brașov a pierdut partida cu bucureștenii cu 74 - 77 (22-24, 12-23, 23-11, 17-19) în runda de debut a noului sezon din L1M.

Vladimir Biasutti a fost principalul marcator al învingătorilor cu 20 puncte. El a fost secondat de Valentin Călin, cu 19 puncte. Ghiță Balmuș a marcat 17 puncte, iar Victor Petrache 16.

Al doilea marcator al Coronei a fost Andrei Mureșan, cu 11 puncte, în timp ce Răzvan Găman a înscris 6.

În etapa următoare, programată pe 12 octombrie, Steaua CSM 2 va întâlni pe propriul teren pe Concordia 2 Chiajna, în timp ce Corona va juca cu concitadina de la CSU Cuadripol.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!