Stiri

Încă o înfrângere pentru Demir Insaat în prima ligă din Turcia

Eduard Popa

Eduard Popa
28.01.2018

vlad moldoveanu demir

Demir Insaat Buyukcekmece a pierdut cu scorul de 77-67 duelul cu Sakarya Buyuksehir din cadrul etapei a 16-a din sezonul regulat al primei ligi din Turcia.

Vlad Moldoveanu a strâns 6 puncte, cu 2/5 din acțiune și 2/2 la linia de pedeapsă, 2 recuperări și o pasă decisivă, în 17 minute petrecute pe parchet.

În 13 partide din acest sezon, Moldoveanu are medii de 6.9 puncte, 3.6 recuperări și 1.3 pase decisive în puțin peste 23 de minute pe partidă. Vlad are procentaje de 42% la două puncte, 36% la trei puncte și 91% la linia de pedeapsă în prima ligă din Turcia.

Erwing Walker a fost cel mai bun om al lui Demir în partida cu Buyuksehir, reușind să marcheze 19 puncte cu 3 pase decisive.

Înfrângerea din campionat pentru Demir vine după cea suferită în FIBA Europe Cup în cursul acestei săptămâni, scor 73-71 pe terenul maghiarilor de la Kormend. În competiția europeană, Moldoveanu are statistici de 8,7 pct, 5,1 recuperări și 1,2 pase decisive în 27 de minute pe parchet.

După înfrângerile suferite în această săptămână, Demir are 5-11 în prima ligă din Turcia și 2-2 în Grupa J din FIBA Europe Cup.

*foto: fiba.basketball.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!