Stiri

Începe producția pentru Space Jam 2, cu LeBron James în rolul principal

David Istrate

David Istrate
20.09.2018

lebron james space jam 2

„Space Jam” este considerat de mulți admiratori ai baschetului drept unul din cele mai bune filme legate de acest sport. Apărută în 1996, animația a cucerit imediat micile ecrane printr-o acțiune concentrată asupra confruntării dintre Looney Tunes, formație condusă de Michael Jordan și echipa „monștrilor”. 

În acea perioadă, Jordan se afla într-un moment dificil al carierei sale. După cele trei campionate câștigate consecutiv între anii 1991-1993, legenda lui Bulls a luat surprinzătoarea decizie de a se retrage din baschet. Au urmat doi ani în care Jordan a încercat diverse activități, precum baseball, ajungând chiar să joace într-o ligă mai mică. În cele din urmă, în 1995, sportivul născut în Brooklyn, New York, a anunțat că revine în NBA, redevenind imediat imaginea ligii. Au urmat încă trei campionate câștigate consecutiv de Bulls, perioadă în care a apărut și filmul „Space Jam”, care a rămas definitiv întipărit în memoria fanilor.

Acum, la 22 de ani după acel moment, jucătorul cel mai reprezentativ pentru liga nord-americană de baschet este LeBron James. Prezent în ultimele 8 finale, baschetbalistul originar din Ohio a câștigat 3 campionate, 4 titluri de MVP și a jucat în nu mai puțin de 14 All Star Games. Chiar dacă se vorbește de câțiva ani de o posibilă refacere a animației „Space Jam”, odată cu venirea jucătorului la LA Lakers, deci mai aproape de Hollywood, acest proiect a devenit realitate.

În cursul zilei precedente, SpringHill Entertainment a anunțat oficial producția filmului care îl va avea în rol principal pe LeBron James. La scurt timp, superstarul lui Lakers a postat pe pagina sa de Instagram o poză în care apărea vestiarul echipei Looney Tunes, locul său fiind lângă cel al lui Bugs Bunny, celebrul iepure fictiv creat de Looney Tunes.

Cu siguranță că acțiunea filmului va rămâne un mister până la lansarea acestuia, însă cel mai probabil îi va avea din nou drept protagoniști pe Looney Tunes, o echipă formată din LeBron James și diferite personaje din desene animate și pe „Monstruleții”.

LeBron James a oferit și o declarație legată de producerea „Space Jam”. 

„Colaborarea cu Space Jam este mai mult decât o simplă uniune cu Looney Tunes sau decât producerea efectivă a acestui film. Pur și simplu, este mai mult decât atât. Mi-ar plăcea foarte mult să îi văd pe copii înțelegând că se pot simți puternici și că trebuie să continue să își urmărească visurile. Și cred că Ryan (n.r. Ryan Coogler, producătorul noului film „Space Jam”) a făcut asta pentru multe persoane.”

*foto: gq.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!