Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Înfrângere în prima etapă a LNBM pentru BC Timișoara împotriva celor de la CSU Atlassib Sibiu

Valentin Todea

Valentin Todea
03.10.2015

În prima rundă a Ligii Naționale, băieții antrenați de Dragan Petricevic au cedat în fața celor de la CSU Atlassib Sibiu cu scorul de 53-61. Pe sferturi a fost 9-12, 17-15, 14-11, 13-23, BC Timișoara lăsând o impresie bună având în vedere situația prin care trece. Trupa bănățeană a ținut pasul cu formația oaspete până în ultimul sfert, atunci când echipa pregătită de Dan Fleșeriu s-a desprins.

Gruparea de pe Bega a început partida cu Milencovici, Jelenic, Popa, Smith și Markovic, în timp ce sibienii au replicat cu un prim cinci format din Hardy, Popa Calotă, Gilbert, Harrison și Lalovic.

BC Timișoara a caștigat prima posesie a meciului, însă Hardy a modificat pentru prima oară scorul de pe tabelă cu un coș de 3 puncte. Bănățenii au răspuns cu un dunk al lui Kentawn Smith, cel care a contribuit în fazele imediat următoare cu 2 capace și 2 recuperări, ca mai apoi să-și încerce norocul din afara semicercului, însă fără succes. Paul a reușit o aruncare de la mare distanță pe finalul primelor zece minute, care au fost închise de capacul lui Dapa. Sfertul doi a început cu două libere ratate de Harrison, urmând ca același Paul să treacă în contul sibienilor o nouă reușită de trei puncte. Timișoara a replicat prin două aruncări de două puncte ale lui Smith, iar pauza mare a venit la scorul de 27-26 pentru CSU Atlassib Sibiu.

Două reușite de trei puncte au loc în startul sfertului trei, prin Dapa de la timișoreni și Popa Calotă din tabăra Sibiului. Fundașul își continuă prestația bună și pasează decisiv pentru reușita de la mare distanță a lui Gilbert, ca mai apoi să reușească o intercepție. Reljic are ultima acțiune a penultimului sfert, ratând o aruncare din afara semicercului. Sfertul patru este controlat de sibieni, care trec în avantaj și se distanțează pe tabelă prin punctele marcate de Klaseen sau Hardy.

De la gazde s-au remarcat Smith cu 14 puncte, 9 recuperări și o pasă decisivă, Jelenic cu 13 puncte înscrise și Dapa cu 8 puncte marcate și 6 recuperări.

Pentru CSU Atlassib Sibiu au ieșit în evidență Popa Calotă cu 15 puncte, 5 recuperări și 3 assist-uri, Gilbert, autor a 10 puncte și 7 recuperări, Hardy, cu 10 puncte și 5 recuperări, Lalovic cu 9 puncte marcate și 7 recuperări, și Klaseen, cel care a înscris 8 puncte, reușind de asemenea 6 recuperări și 7 pase decisive.

*Foto: Facebook CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!