Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Înfrângere categorică pentru SCM U Craiova la Botevgrad

Ionuț Greere

Ionuț Greere
20.09.2014

SCM Universitatea Craiova a pierdut într-o manieră categorică amicalul disputat în această seară în compania formației bulgare Balkan Botevgrad. Bulgarii s-au impus cu scorul de 83- 63.

Pentru echipa antrenată de Andelko Mandic s-au remarcat Zoran Krstanovic care a terminat meciul cu 15 puncte la care a adăugat 3 recuperări și Uros Velickovic care a toalizat 13 puncte, 1 recuperae și 3 pase decisive. În replică, gazdele au răspuns prin Pavel Marinov cu 21 de puncte, 3 recuperări și 5 pase decisive, martin Marinov a terminat jocul cu 18 puncte și Pavic Vukota cu 12 puncte, 7 recuperări și o pasă deisivă.

Seara proastă a oltenilor s-a văzut și la nivel statistic, craiovenii având procentaje de57 % la aruncările de 2 puncte (21/37), 17% (4/23) la aruncările din afara semicercului și 64 % (9/14) de la linia de libere. Echipa bulgară a terminat jocul cu 17/36 din interiorul semicercului, cu un procentaj de 57%, la aruncările de la distanță gazdele au avut procentaj de 40 % (12/30) și 81 % de la linia de pedeapsă, cu 13 marcate din 16 primite.

Balkan Botevgrad și SCM Universitatea Craiova se reîntâlnesc și duminică seara în a patra partidă amicală disputată în decurs de o săptămână. Jocul va începe la ora 19.00

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!