Stiri

Înfrângere drastică pentru echipa lui Emi Cățe pe terenul Valenciei

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
11.03.2019

UCAM Murcia nu a reușit să lege două victorii la rând, după ce în etapa trecută a învins Barcelona, echipa la care evoluează Emi Cățe a pierdut categoric pe terenul celor de la Valencia Basket. În partida ce a contat pentu etapa cu numărul 22 din Liga ACB, Valencia Basket a învins pe UCAM Murcia cu scorul de 89-65.

Primul sfert al partidei a fost unul echilibrat și câștigat de gazde la o singură posesie. Lucrurile s-au schimbat în actul secund și Valencia și-a clădit un avantaj din două cifre iar la pauză avea 12 puncte în plus, 38-26. Murcia a echilibrat din nou partida după revenirea de la cabine, dar Valencia a tranșat categoric partida în ultima secvență de joc, pe care a câștigat-o la 11 puncte și astfel după 40 de minute de joc s-a consemnat scorul de 89-65.

Emanuel Cățe a fost rezervă în meciul de la Valencia și a evoluat 12 minute. Pivotul român a terminat partida cu 6 puncte și 4 recuperări. Emi a înscris 2/2 de la 2 puncte și 2/2 de la linia de libere, pentru un indice al eficienței de 10 unități. Cu Cățe pe parchet, Murcia s-a aflat la -5 în fața Valenciei.

Milton Doyle a fost cel mai bun coleg al lui Emi Cățe, cu 15 puncte, 2 pase decisive și o recuperare. Askia Booker a terminat cu 10 puncte.

Mike Tobey a fost MVP-ul partidei cu 15 puncte, 5 recuperări și 5 pase decisive. Louis Labeyrie a totalizat 13 puncte și 3 recuperări. Bojan Dubljevic și Will Thomas au adăugat fiecare câte 12 puncte, iar Alberto Abalde 11 puncte.

După acest rezultat, UCAM Murcia rămâne penultima în Liga ACB cu 6 victorii și 16 înfrângeri, în timp ce Valencia este pe 4 cu 14 victorii și 8 înfrângeri, la egalitate cu Unicaja Malaga.

*foto: UCAM Murcia CB facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!