Stiri

Înfrângere dură pentru naționala U18 a României în compania Belarusului

Eduard Popa

Eduard Popa
02.08.2018

romania u18 eurobasket divizia b

România a pierdut partida cu Belarus, scor 69-97, în ultima rundă din faza grupelor al Campionatul European U18 masculin – divizia B, desfășurat în Macedonia.

Elevii lui Hristu Șapera au început groaznic partida, iar după primele 10 minute scorul era 10-29 pentru ex-sovietici. Sfertul doi a fost unul echilibrat, încheiat cu scorul de 24-24, dar sfertul al treilea a fost din nou câștigat la o diferență mare de Belarus, cu 29-15. Astfel, în ciuda unui parțial de 15-4 la începutul ultimelor 10 minute, românii nu au putut recupera ecartul uriaș față de Belarus. Astfel, meciul s-a terminat cu 97-69 iar România a încasat a treia înfrângere din 5 meciuri.

Mihai Măciucă a fost din nou cel mai bun marcator al României, cu 22 de puncte și 6 recuperări, în timp ce Mihnea Brie a strâns 10 puncte și 13 recuperări, din care 9 ofensive. De partea cealaltă, 5 jucători au fost în double digits, conduși de Dzmitry Ryuny, care a adunat 20 de puncte, 10 recuperări, 4 pase decisive, 6 intercepții.

După această înfrângere, tricolorii urmează să joace în turneul pentru locurile 17-24. Adversar în primul meci va fi Azerbaidjan, formație aflată pe ultimul loc în grupa D. Partida se va juca vineri, 3 august, de la ora 12:00. Partida poate fi urmărită pe canalul oficial de youtube al FIBA.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!