Stiri

Înfrângere pentru Emanuel Cățe și UCAM Murcia în etapa a 16-a din Liga ACB

Andrei Ilie

Andrei Ilie
13.01.2019

Jucătorul român a avut parte de un meci excelent în înfragerea de pe teren propriu a echipei sale, UCAM Murcia, împotriva celor de la Iberostar Tenerife. Partida s-a terminat cu victoria oaspeților, scor 91-96, partidă care a necesitat două reprize de prelungiri.

Emanuel Cate

Pivotul român a început această partidă din postura de rezervă, a evoluat timp de 30:48 minute, perioadă în care a totalizat 15 puncte cu un procentaj de 85% la aruncările de 2 puncte (6/7) și 75% la aruncările libere (3/4). Pe lângă cele 15 puncte, acesta a mai contribuit cu 7 recuperări, dintre care 3 au fost ofensive și 2 capace pentru 19 la eficiență.

Pentru UCAM Murcia s-au mai evidențiat Alex Urtasun, autor a 22 de puncte, 7 pase decisive, 3 recuperări, o intercepție și un capac și Charlon Kloof care a contabilizat 17 puncte, 4 recuperări, 3 intercepții și o pasă decisivă. Pentru echipă câștigătoare, s-au evidențiat Colton Iverson care a strâns 25 de puncte, 9 recuperări și o pasă decisivă și Tim Abromaitis cu 21 de puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă.

De asemenea, noile achiziții ale lui UCAM Murcia, Luka Mitrovic și Dino Radoncic au debutat în această partidă. Luka Mitrovic a evoluat 14:32 minute, timp în care a adunat 8 puncte, 5 recuperări dar și 2 mingi pierdute, în timp ce Dino Radoncic a avut parte de o evoluție ștearsă, a jucat aproape 13 minute, perioadă în care a strâns 1 punct și 3 recuperări.

Emanuel Cățe a evoluat în 16 partide în Liga ACB și are medii de 5.7 puncte, 2.9 recuperări și 0.4 pase decisive în 14.3 minute/meci pentru 7.3 la eficiență.

În urma acestui rezultat, UCAM Murcia ajunge la 5-11 la general și ocupă poziția a 16-a în Liga ACB. Următoarea partidă în campionat pentru Emanuel Cățe și UCAM Murcia va avea loc pe 19 ianuarie, în deplasare, împotriva formației Gran Canaria, formație care evoluează în Euroligă în acest sezon competițional.

sursa foto: Facebook UCAM Murcia CB

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!