Stiri

Înfrângere pentru Emi Căţe în primul meci al semifinalei din LEB Oro

Eduard Popa

Eduard Popa
19.05.2018

emi cate playoff leb oro

CB Prat, formaţia la care evoluează Emanuel Căţe, a pierdut în primul meci al semifinalei LEB Oro, în faţa celor de la Melilla Baloncesto, scor 63-64.

Partida a fost una echilibrată, oaspeţii fiind la conducere la capătul primelro trei sferturi. Prat a avut o prestaţie excelentă din punct de vedere defensiv în ultimele 10 minute în care au încasat 6 puncte, dar au marcat doar zece şi au pierdut la un singur punct.

În acest meci Emi a venit de pe bancă şi a jucat 22 de minute. El a avut o linie statistică de 3 puncte, 10 recuperări, din care 6 ofensive, un assist şi un capac. A avut 1/4 din acţiune, 1/2 la linia de pedeaspă şi un indice al eficienţei de +11.

Semifinalele LEB Oro se joac[ pe sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Scorul general este acum 1/0 pentru Melilla. Următorul meci se va desfăşura duminică, tot la Prat.

*foto: cbprat.cat

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!