Stiri Cupa României Feminin

Înfrângere pentru "U" Cluj și în returul cu Olimpia CSU Brașov

Radu Bărăian

Radu Bărăian
30.09.2015

Olimpia CSU Brașov s-a impus clar în fieful formației Universitatea Cluj, scor final 75-62, într-un meci care a contat pentru manșa retur din optimile Cupei României. După ce au câștigat și în tur sub Tâmpa cu 86-72, Olimpia s-a calificat în sferturile de finală ale competiției. 

Olimpia a câștigat primele trei sferturi ale întâlnirii cu parțiale de 20-15, 23-17 și 14-8, respectiv l-a cedat pe ultimul cu 18-22.

Cele mai bune jucătoare din lotul echipei învingătoare au fost J. Sharpe cu 19 puncte, B. Pesovic cu 17, respectiv C. Bartee cu 15 puncte și 17 recuperări, în timp ce de la gruparea clujeană s-au remarcat I. Ajanovic cu 20 puncte (10 recuperări), M. Prlja cu 15 puncte și A. Grimes cu 11. 

Vom reveni cu cronica detaliată a meciului din Sala Sporturilor „Horia Demian”!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii