Stiri

Înfrângere pentru Willie Kemp în play-off-ul din Letonia

Radu Bărăian

Radu Bărăian
28.04.2014

BK Ventspils, formație la care evoluează fostul baschetbalist al celor de la Gaz Metan Mediaș, Willie Kemp, a pierdut cel de-al doilea meci al seriei cu Jekabpils din play-off-ul Letoniei, scor 73-75. Acum scorul la general este 1-1 după ce în primul meci Ventspils s-a impus cu 86-70.

În cea de-a doua confruntare, fostul elev al lui Marcel Țenter a fost titular, iar până la final a strâns 18 minute pe parchet. În tot acest timp și-a trecut în cont 5 puncte, 4 recuperări, 2 pase decisive, 4 mingi pierdute și 2 unități în dreptul eficienței. 

De la despărțirea de Gaz Metan și până în prezent, Kemp a bifat 8 meciuri în prima ligă din Letonia în echipamentul celor de la BK Ventspils, având în tot acest timp medii de 7.3 puncte pe partidă, 2.9 recuperări, 3.1 pase decisive și 1.3 mingi pierdute, totul pentru un indice în dreptul eficienței de 8.8 unități. 

Meciul 3 al seriei semifinale dintre Ventspils și Jekabpils se va juca marți, 29 aprilie. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!