Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Întăriri de peste ocean pentru Poli Iași

Eduard Popa

Eduard Popa
02.11.2017

lipkins poli iasi

Fără victorie în acest sezon de Liga Națională de Baschet Masculin și măcinată de accidentări, Poli Iași încearcă să repare din mers fisurile din echipă. Astfel, ieșenii au anunțat două noi transferuri. 

Poli Iași l-a adus de peste ocean pe Jalen Jackson. Americanul evoluează pe poziția trei și a absolvit în acest an Universitatea Little Rock din Arkansas. În senior year Jackson a strâns medii de 10 pct, 4,3 recuperări și 1,8 pase decisive în 25 de minute jucate pe întâlnire.

Totodată, după accidentarea suferită de Michael Liapis, ieșenii s-au văzut nevoiți să aducă un nou conducător de joc. Astfel, la Iași a ajuns Terrell Lipkins. În vârstă de 26 de ani, Lipkins a jucat sezonul precedent în prima ligă din Cehia, la BK Lions Hradec. În 25 de meciuri, Lipkins a adunat 15,8 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive și 2 intercepții pe întâlnire. Americanul s-a aflat la primul angajament profesionist, după ce a absolvit Montevallo în anul 2016.

Cei doi se alătura lui Jaleel Roberts pe lista noilor transferuri făcute de Poli Iași în timpul sezonului competițional. Reamintim că, potrivit regulamentului FRB, echipele au dreptul la maxim șase noi înregimentări până în luna februarie a anului viitor.

Primul meci în care vor putea fi văzuți la joc noii baschetbaliști ai Iașiului va fi cel împotriva celor de la BC SCM Timișoara care se va juca sâmbătă, de la ora 18:00.

*foto: al.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!