Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Întăriri pentru Top 6 la Oradea

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
31.03.2018

CSM CSU Oradea a câștigat duelul cu BCM U Pitești, scor 77-66. Acesta nu a fost singurul motiv de bucurie pentru bihoreni. Cristian Achim a anunțat la conferința de presă și că recuperarea lui Zeno merge mai bine și este pe punctul de a reveni.

Dacă nu intervine nimic neprevăzut, Martin Zeno ar putea fi apt de joc în ultimele 3-4 etape din TOP 6. Aici trebuie să fac precizarea că cel puțin pentru început nu va putea să joace în meciuri consecutive. Asta nu este decizia mea, este ceea ce mi-au recomandat medicii și oamenii care îi monitorizează situația. Vă dați seama că eu sunt primul om care îmi doresc ca Zeno să fie în teren și să fie acel jucător pe care în știm cu toții.”, a declarat antrenorul celor de la CSM CSU Oradea.

Americanul a suferit două accidentări în acest sezon, ultima după doar 3 etape din LNBM, într-un meci în fața celor de la CSM Steaua Eximbank. În cele trei partide Zeno a adunat medii de 11.7 puncte, 2.3 recuperări și 2.7 pase decisive pe meci, în 21 de minute pe meci.

*foto: Roby Boroș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!