Stiri Liga I Masculin

Întăriri pentru promovare la Brăila și Mediaș

Eduard Popa

Eduard Popa
02.01.2018

cuza sport braila

Pe 21 ianuarie va începe faza semifinal a Ligii Întâi la Baschet Masculin. Două dintre cele opt echipe calificate, CS Cuza Sport Brăila și CSM Mediaș, au anunțat noi transferuri pentru a pregăti următoarele meciuri.

Astfel, CS Cuza Sport Brăila l-a legitimat pe jucătorul celor de la BCM U Pitești, Dragoș Onea. Acesta a evoluat în trei partide în actualul sezon pentru piteșteni, primul din cariera lui Onea în LNBM.

De asemenea, CSM Mediaș a obținut semnătura lui Sergiu Pop. Baschetbalistul a jucat la rândul său în trei partide pentru CSM CSU Oradea în acest sezon, dar el are o experiență de 8 sezoane în primul eșalon valorin din România, evoluând în trecut și pentru CSM Miercurea Ciuc sau Farul Constanța. A obținut promovarea în LNBM atât alături de Miecurea Ciuc cât și alături de Farul Constanța.

În prima etapă a fazei semifinale a Ligii Întâi, Cuza Sport Brăila joacă în deplasare, contra celor de la CSO Voluntari, în timp ce CSM Mediaș va primi vizita lui Știința București.

Programul integral al Ligii Întâi îl găsiți aici.

*foto: obiectivbr.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Onea
    A mai jucat pentru Phoenix Galati (sper sa nu ma insel) in LNBM.

    cu 6 ani în urmă (02.01.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!