Stiri Liga I Masculin

Întăriri pentru promovare la Ploiești

Andreea Vlase

Andreea Vlase
15.01.2018

Astăzi se încheie perioada de transfer pentru formațiile din eșalonul secund. CSM Ploiești a anunțat două transferuri pentru partea a doua a campionatului: Tudor Emanuel Arteni și Eugeniu Melnic.

Tudor Emanuel Arteni are 20 de ani, joacă pe pozițiile 2 și 3 și are 1,82 înălțime și 78 de kilograme. Acesta se alătură ploieștenilor după ce în prima parte a sezonului a jucat pentru CS Rapid București. Arteni a fost la câteva secunde de promovare în sezonul precedent, când a evoluat pentru CN Aurel Vlaicu. A făcut parte din echipa care s-a clasat pe locul secund în Campionatul Național rezervat jucătorilor sub 20 de ani.

Eugeniu Melnic a jucat în prima parte a sezonului la Phoenix Galați, în Liga Națională. Are 38 de ani și este extremă de forță, cu 1,96 înălțime și 95 de kilograme. În 8 meciuri a avut medii de 1.3 puncte și 1.5 recuperări în 7:40 minute. În cupă a marcat 9.5 puncte/meci în dubla cu Dinamo, cu 4.5 recpuerări în aproape 31 de minute/partidă. Acesta a mai jucat în România la Soced București, Gaz Metan Mediaș, CSȘ BC Râmnicu Vâlcea, Gladiator Cluj-Napoca și BC Mureș.

CSM Ploiești începe duminică, de la ora 15, faza semifinală din Liga 1. În prima etapă ploieștenii vor juca în deplasare, la Constanța.

*Foto: Alina Cojocaru, Sorin Pană

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!