Stiri

Șase foste câștigătoare vor juca în grupele EuroCup, ediția 2018-2019

Andreea Vlase

Andreea Vlase
06.07.2018

Echipele înscrise în EuroCup și-au aflat adversarii din sezonul regulat, după tragerea la sorți care a avut loc joi la Barcelona. Cele 24 de echipe au fost împărțite în patru grupe. Șase foste câștigătoare participă în această ediție, care va începe în 2 octombrie.

Cele șase deținătoare ale trofeului sunt: Lokomotiv Kuban (2013), Unicaja Malaga (2017), Valencia (2003, 2010, 2014) Galatasaray Istanbul (2016), Rytas Vilnius (2005, 2009) și UNICS Kazan (2011). Unicaja, UNICS și Rytas se vor întâlni în meciurile din cadrul grupei D. Jumătate din participante au evoluat în EuroLigă în ultimele cinci sezoane. Sunt și trei campioane naționale: Cedevita Zagreb, Mornar Bar și Steaua Roșie Belgrad.

Iată componența celor 4 grupe:

Sezonul regulat se va disputa între 2 octombrie și 20 decembrie. Primele patru clasate din fiecare grupă vor avansa în Top 16 care va începe în luna ianuarie. Vor fi alte patru grupe de câte patru, după care va urma faza eliminatorie cu sferturi, semifinale și finale. Câștigătoarea competiției se califică în ediția următoare a EuroLigii.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!