Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Șemsettin Baș, noul antrenor al lui CSO Voluntari, în locul lui Eugen Ilie

Eduard Popa

Eduard Popa
17.06.2019

Șemsettin Baș, noul antrenor al lui CSO Voluntari, în locul lui Eugen Ilie

samsettin bas cso voluntari

CSO Voluntari a renunțat săptămână trecută la Eugen Ilie și a decis să meargă pe ruta antrenorilor străini. Ilfovenii l-au anunțat pe turcul Șemsettin Baș drept noul antrenor al formației de la marginea Capitalei.

Pagina oficială de facebook a lui CSO Voluntari a făcut acest anunțat și a arătat CV-ul pe care antrenorul l-a adunat de-a lungul carierei de jucător și antrenor:

„ŞEMSETTIN BAŞ a semnat pentru 1 an cu CSO VOLUNTARI

CSO Voluntari anunta cooptarea lui Şemsettin Baş in functia de antrenor principal pentru sezonul 2019-2020!

Şemsettin Baş (46 ani, 1.97cm) debuteaza in cariera de antrenor in urma cu 8 ani cand, intre anii 2011-2014 antreneaza pe Istanbul DSI S.K. Incepand cu anul 2014 si pana la sfarsitul sezonului 2018, Şemsettin Baş ocupa banca tehnica a echipei de prima liga Bursaspor Basketbol Durmazlar cu care intra doi ani la rand in Final Four-ul Turkish Basketball First League.

Ca jucator, Şemsettin Baş a debutat in sezonul 1991-1992 sub culorile echipei Paşabahçe Basketbol, pentru ca apoi sa joace pana in anul 2000 pentru echipa turca Tofaş S.K. alaturi de care castiga in doua randuri Super Liga Turca si mai adauga in palmares o cupa a Turciei si Cupa Presedintelui (sezonul 1999-2000).

In palmaresul de jucator, Şemsettin Baş mai bifeaza prezente la echipe importante ca Saratov (Rusia), Turk Telekom B.K.(2002-2005) si Galatasaray S.K.(2001-2002 si 2005-2006).

Incepand cu sezonul 2019-2020, Şemsettin Baş conduce banca tehnica a CSO Voluntari, avand ca obiectiv principal accederea in playoff-ul competitiei interne si ocuparea unuia dintre primele locuri la finalul campionatului intern.

Bine ai venit ŞEMSETTIN BAŞ si mult succes alaturi de CSO Voluntari!”

Așadar, un antrenor cu experiență importantă atât de jucător cât și ca antrenor în Turcia. Rămâne de văzut dacă va putea să îndeplinească obiectivul trasat de oficialii celor de la CSO Voluntari, acela de a prinde playoff-ul.

*foto: basketball.com.tr

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Mda
    Oare cât de relevantă o fi înălțimea antrenorului??? 😁 Pe de altă parte accesul în playoff din grupa a 2 a valorică va fi dificil..

    cu 4 ani în urmă (17.06.2019)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Beniamin:

      Inaltimea?
      Poate ca o sa si joace. Avand in vedere ce palmares are poate ca ar face fata.
      Glumesc, evident.

      Mi se pare o miscare intresanta. Bravo lor!
      Sigur nu e un antrenor ieftin, dar ramane de vazut si ce jucatori o sa transfere.

      cu 4 ani în urmă (17.06.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!