Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Șerban Sere: „În acest moment cred că ar fi absolut necesară o victorie”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
18.03.2017

CSM CSU Oradea primește vizita lui CSU Sibiu în etapa a 5-a din faza a doua a sezonului regulat. Președintele formației bihorene, Șerban Sere, a vorbit despre această partida pentru Digi24 Oradea. Oficialul formației orădene spune că echipa sa are mare nevoie de succes în fața unei formații cu care se află în duel direct pentru locurile fruntașe:

„În acest moment cred că ar fi absolut necesară o victorie, pentru că altfel ar fi foarte dificil să sperăm la locurile superioare, 2 sau 3, pentru că întâlnim o echipă contracandidată.”

Șerban Sere a vorbit și despre programul viitor al lui CSM CSU Oradea. El așteaptă cel puțin o victorie după meciurile cu Steaua și U BT Cluj, însă spune că echipa trebuie să gândească doar la meciul viictor:

„Cel puţin o victorie în deplasare la una din cele două, Steaua sau Cluj, este absolut necesară pentru a te gândi la locul trei sau chiar doi. Dar. acestea sunt calculele hârtiei. Noi am mai făcut în trecut astfel de calcule, nu este bine să te gândeşti decât la jocul care urmează”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!