Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Șerban Sere: „Rareș Pașca a comis un act de indisciplină la adresa antrenorului”

Paul Olar

Paul Olar
20.02.2017

CSM CSU Oradea a anunțat aseară despărțirea surprinzătoare de căpitanul Rareș Pașca. Pe parcursul zilei de luni, oficialii bihoreni au mai oferit o poziție referitoare la această decizie, prin intermediul site-ului oficial.

Astfel, președintele campioanei, Șerban Sere, a precizat faptul că Rareș Pașca a avut o atitudine nepotrivită la adresa antrenorului Cristian Achim, fapt pentru care a fost exclus din echipă. Deși îl anunțau ca plecat de la CSM, conducătorii orădeni au făcut ulterior precizarea că Pașca poate continua la echipa a doua.

“Am luat decizia de a nu mai continua cu Rareș Pașca în cadrul primei echipe după incidentul consemnat la încheierea meciului cu BC Mureș, din cadrul turneului final de Cupa României. El a comis un act de indisciplină la adresa antrenorului principal, în vestiarul  echipei la ședința tehnică ce a urmat meciului amintit.

Deorece contractul nu a fost reziliat, decizia noastră este de a-l trimite pe jucător la echipa a 2-a. În cazul în care va primi o ofertă de la o altă echipă, clubul nostru nu se va opune plecării sale”, a declarat Șerban Sere.

Site-ul nostru va reveni cu o poziție și de la Rareș Pașca, în această seară.

*Foto: csmoradea.ro

9 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca u66 :

    Pasca
    I-o fi reproșat antrenorului ca nu l-a băgat în teren. Cred ca în interiorul echipei sunt mai multe focare care stau sa izbucnească.

    cu 7 ani în urmă (20.02.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu amg :

    Indisciplina duce la lipsa unei echipe
    Cred cu tarie acum dupa demiterea lui Pasca si dupa certurile vazute si auzite in direct din timpul meciului dintre jucatori ca asta a fost problema anul acesta la Oradea, lipsa de disciplina, care a dus la imposibilitatea lui Achim sa lege o echipa. Ciudat an la Oradea dupa ce anul trecut au dat cu toti de pamant. Poate isi mai revin acum jucatorii cu picioarele pe pamant. Succes Oradea, mie unul imi lipseste aceasta echipa frumoasa!

    cu 7 ani în urmă (20.02.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea andreicovici :

    Adevar
    Cred că e evident pt toată lumea că Achim a pierdut controlul vestiarului
    ...Niciodată partea psihologică nu a fost partea lui forte și acum, când rezultatele nu îl mai ajuta, se vede asta tot mai evident. Părerea mea că trebuie să îi mulțumim pt tot ce a făcut la Oradea, a reușit ce nu a reușit nimeni vreodată, dar e nevoie de o schimbare la nivelul băncii tehnice.

    cu 7 ani în urmă (20.02.2017)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      Csm
      Posibil, dar doar dupa terminarea campionatului.

      cu 7 ani în urmă (20.02.2017)
    • CSM CSU Oradea minotauro:

      soso69
      Da, si nu stiu de ce am presimtirea ca ramane Milan (nu ca ar fi ceva rau in asta)

      cu 7 ani în urmă (20.02.2017)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ARK :

    ?
    Dar totusi, nu Mandache era cel care se injura incontrolabil cu antrenorii si cu Pasalic, in timpul meciului cu Mures?

    cu 7 ani în urmă (20.02.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe silverzeus :

    ARK
    .....ba da....de-asta acum Mandache e noul capitan: s-a impus

    cu 7 ani în urmă (20.02.2017)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      Csm
      Mandache nu acea nimic cu antrenorul. El il certa de Pasalic care a dat 3 mingi la adversar, una dupa alta. Asta e temperamentul lui Andrei - da totul pt echipa si mai rabufneste când vede cum altii isi bat joc. Chiar dacă nu a exagerat eu prefer astfel de jucatori. E oricum singurul roman de la Oradea care joaca cu adevarat, restul anul asta sunt la "balet"

      cu 7 ani în urmă (21.02.2017)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      Csm
      "Chiar daca a exagerat"

      cu 7 ani în urmă (21.02.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!