Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Șerban Sere, apostrofat tot meciul de fanii Sibiului

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
21.04.2018

BC CSU Sibiu și CSM CSU Oradea au oferit o partidă cu un final de infarct în etapa a 8-a din Top 6. Liderul din Liga Națională de Baschet Masculin a reușit să rămână neînvins în propriul fief, după ce în ultimele secunde a marcat o singură liberă din patru însă au venit două recuperări ofensive și partida s-a încheiat cu scorul de 93-92.

CSM CSU Oradea a avut un start lansat de meci, a dominat prima repriză și a avea 10 puncte avantaj la pauză. Tot în prima repriză, Șerban Sere, președintele lui CSM CSU Oradea a fost ținta suporterilor sibieni. Aceștia au continuat să-l apostrofeze pe oficialul bihorean pe toată durată jocului.

Imediat după încheierea jocului, Șerban Sere a avut o ieșire nervoasă pe holul Sălii Transilvania. Cel mai probabil, rezultatul final și tratamentul fanilor sibieni au condus la astfel de ieșire a oficialului bihorean. Sere a avut câteva cuvinte neortodoxe la adresa lui Dan Fleșeriu și se plimba ca un leu în cușcă. Apropiații săi au încercat să-l calmeze și l-au invitat să iasă din sală pentru a se liniști.

După conferința de presă, colegii noştri l-au întrebat pe tehnicianul Sibiului, Dan Fleșeriu, dacă a avut vreun conflict cu Șerban Sere pe durata partidei. Antrenorul a spus că nu a avut vreo problemă cu oficialul bihorean și i-a venit greu a crede că acesta a avut o răbufnire la adresa sa. Dan Fleșeriu a mai spus că el are rădăcini la Oradea, a petrecut mult timp în orașul de pe Crișul Repede și chiar are o relație de prietenie cu antrenorul lui CSM CSU Oradea, Cristian Achim.

8 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Adrian.or
    Musca-i Serbane, sa le transmiti si la baieti sa muste cand trebe, ca uneori suntem ca audienta de la Lacul Lebedelor, plictisiti si momai.

    cu 5 ani în urmă (21.04.2018) Raspunde
  • BC CSU Sibiu mirceadamian :

    Sere
    Galeria a scandat impotriva lui ptr ca se ridica permanent in picioare si ptr ca gesticula si protesta fara sa primeasca niciun tehnic, nimic. Asta e genul de tratament pe care l-au avut toti cei care au crezut ca pot face pe zmeii in sala Transilvania. Daca provoci in felul asta e absolut aberant sa plangi ca ai fost injurat. A mai fost unul Iacobescu care a fost dat afara din sala si a plecat aratand cate un deget de la fiecare mana dupa ce a facut pe nebunul tot meciul. Dl Sere are exact compania pe care o merita, sper ca cineva de la federatie sa se sezizeze intr-un final si sa taxeze astfel de manifestari once for all.

    cu 5 ani în urmă (21.04.2018)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Adrian.or
      Sere ca Sere, dar Fleseriu cum crezi ca face peste tot unde merge? Aproape ca plange cand nu i se da.

      cu 5 ani în urmă (21.04.2018)
    • BC CSU Sibiu mirceadamian:

      Dan
      Eh, daca e pe planse, lui Achim i-ar trebui un sac de batiste. Dar discutia nu era despre antrenori, ei au dreptul sa stea in picioare acolo. Sere nu. Daca esti in picioare inseamna tehnic. Daca nu iti iei tehnic - ca asa e reteta si gesticulezi in continuare la masa, la arbitri, la Dumnezeu te stie cine, asteapta-te sa ti se raspunda la provocari. Inteleg ca e tensiune, oboseala sau frustrare dar totusi esti presedinte de club nu personaj de desene animate.

      cu 5 ani în urmă (21.04.2018)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Adrian.or
      Asta asa e. Noi sa fim sanatosi.

      cu 5 ani în urmă (21.04.2018)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea mitupower :

    Apostrofat?
    Apostrofarile in sala de la Sibiu sunt egale cu injuriile?
    "Sere esti o mizerie"!
    Păcat că nu s-a auzit foarte bine la televizor si lumea rămâne cu impresia că sala din Sibiu e imaculată.

    cu 5 ani în urmă (21.04.2018) Raspunde
  • CSM CSU Oradea gambler :

    .
    Da ce sunteti voi astia din sala Transilvania judecatorii supremi si voi v-ati gasit sa vorbiti cei care injurau si huiduiau Oradea anu trecut la meciul 3 din finala mica cand ati dat dovada de un fair play desavarsit. In locu vostru nu as vorbi astazi a-ti castigat doar cu ajutorul javrei de Laser care se baga el unde nu ii fierbe oala si a catelelor de arbitrii

    cu 5 ani în urmă (21.04.2018) Raspunde
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    Noi am gresit
    Cu prea multe "incercari" de 3 puncte. Matematica nu minte. Primul a intrat dupa a 6-a incercare. Ne-am grabit la "tren". Jumatate din "aruncarile" de la mare distantã (contestate) erau de mai aproape, noi aveam motivul de a zambi la final. Denison a prins bine momentele pentru a marca.

    cu 5 ani în urmă (22.04.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!