Stiri Juniori U17 Masculin

Ștefan Grasu, nominalizat pentru trofeul de MVP la EuroBasket U16 – divizia B

Eduard Popa

Eduard Popa
14.08.2019

Ștefan Grasu, nominalizat pentru trofeul de MVP la EuroBasket U16 – divizia B

Naționala U16 masculin a României a reușit o prestație foarte bună până acum la turneul EuroBasket – divizia B de la Podgorica, acolo unde s-a calificat cu 4 victorii din cinci meciuri în sferturile de finală ale competiției.

Ștefan Grasu a fost unul dintre liderii actualei generații a României. Baschetbalistul lui Dinamo Știința a adunat până acum trei double-double și are medii de 14,8 puncte, 11,2 recuperări și 2 pase decisive pe meci, cu +18,6 indice al eficienței. Grasu este cel mai eficient jucător, cel mai bun recuperator și pasator al naționalei și al doilea cel mai bun marcator. El este pe locul 2 la recuperări în cadrul turneului și pe locul 10 al eficienței.

Grație acestor prestații, Ștefan Grasu a fost nominalizat pentru trofeul de MVP al turneului și poate fi votat pe site-ul competiției, AICI.

Pentru naționala României U16 urmează meciul din optimile de finală, contra celor din Danemarca. Partida are loc joi, 15 august, de la ora 17:00.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!