Stiri Liga I Masculin

Știința București și Timba se întâlnesc astăzi, în derby-ul etapei

Paul Olar

Paul Olar
03.04.2016

Cel mai interesant meci al actualei etape de Ligă I are loc duminică, cu începere de la ora 14:30, la Arena de baschet din capitală. Știința București se duelează cu BC Timba Timișoara, într-o dispută crâncenă, cel puțin după spusele lui Adrian Filovici.

“Meciul cu Timișoara va fi unul greu, ca toate meciurile de până acum. Noi am inceput această fază a campionatului mai slab față de oponenții noștri, așa că avem mare nevoie de victorie. Sunt convins că dacă vom juca legați ca o echipa, cum am făcut-o în meciurile cu Brăila și cu Baia Mare, și vom reuși să rămânem concentrați pe parcursul celor 40 de minute, vom obține cu siguranță Victoria”, a spus sportivul originar din Cluj-Napoca, conform site-ului stiintabucuresti.ro.

Baschetbalistul speră ca aportul publicului să fie considerabil, în special că Știința are un obiectiv măreț în actual stagiune.

“Ne dorim cu toții să ne calificăm la turneul final și, daca vom reuși, bineînteles că vom face tot ce ne stă în putință să promovăm în Liga Națională. Este o grupă foarte echilibrată, în care oricine poate să bată pe oricine și cred că lupta pentru calificarea la turneul final se va duce până în ultima etapă. Inclusiv Brăila, neavând nici o victorie până în momentul de față, va încurca cel puțin una din candidatele la calificare”, a declarat Filovic, potrivit sursei amintite anterior.

*Foto: Facebook Știința

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!