Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Chris Cooper: „Cei mai grozavi sunt suporterii noștri care ne susțin, indiferent de rezultat”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
15.12.2016

Sala Transilvania din Sibiu găzduiește, vineri, derby-ul dintre echipele clasate pe podiumul Ligii Naționale de Baschet Masculin. Steaua CSM EximBank vine la Sibiu din postura de ocupantă a locului doi și dă piept cu CSU Sibiu, echipă clasată pe poziția a treia.

Jucătorul lui CSU Sibiu, Chris Cooper, vorbește într-un interviu pentru Total Baschet, despre jocul de vineri, spunând că va fi unul dificil, dar spectaculos, mizând pe aportul suporterilor sibieni.  


CSU Sibiu a obținut a șasea victorie consecutivă și, până acum, pare un sezon bun pentru voi. Cum este atmosfera în vestiar?

 În vestiar atmosfera este formidabilă. Suntem o adevărată echipă, o familie. Toată lumea este mulțumită de rezultatele de până acum și vom munci din greu să continuăm tot așa.

Primul tău meci la CSU Sibiu a fost împotriva Stelei, fosta ta echipă, iar acum joci din nou cu ei. Cum va fi pentru tine?

Este normal să mai schimbi echipa, de la un an la altul. Sezonul trecut am apreciat echipa Stelei pentru absolut tot, dar acum sunt la CSU și mă bucur de șansa pe care o am. Pentru mine este mai important să mă concentrez mai mult pe jocul meu și al echipei actuale și pe ceea ce încercăm să realizăm până la finalul sezonului.

Steaua traversează o perioadă excelentă în campionat, având un singur eșec până acum. Cum vezi confruntarea de vineri?

Meciul de vineri va fi, cu siguranță, unul dificil. Steaua are o echipă bună, jucători experimentați, iar noi suntem la fel, o echipă puternică, cu jucători buni. Așadar, cred că va fi un meci interesant și spectaculos, mai ales că îi vom avea alături de noi pe suporterii noștri, care ne vor susține.

Ai petrecut deja jumătate de sezon la CSU Sibiu. Cum se simte de pe teren atmosfera creată de suporteri?

Îmi place foarte mult la Sibiu. E foarte frumos și relaxant. Toți colegii din echipă sunt extraordinari și ne înțelegem foarte bine. La fel și antrenorii și staff-ul. Dar cei mai grozavi sunt suporterii noștri care ne susțin, indiferent de rezultat. Îmi amintesc când am jucat pentru prima dată aici, în tricoul celor de la Asesoft, iar atmosfera era extraordinară. Acum, la doi ani distană, sunt aici să mă bucur de această atmosferă la fiecare meci. Le mulțumesc și îi apreciez pe toți fanii noștri pentru tot ceea ce fac pentru echipă.

Meciul dintre BC CSU Sibiu și Steaua CSM EximBank se joacă vineri, de la ora 17:30 și va fi transmis în direct pe Digi Sport 2. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu Markus :

    Cooper
    Un adevarat profesionist si un caracter deosebit.

    cu 7 ani în urmă (15.12.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!