Stiri Juniori U17 Masculin

„Cupa Crăciunului” a ajuns la cea de-a 4-a ediție

Radu Bărăian

Radu Bărăian
24.12.2017

Este al 4-lea an în care „Cupa Crăciunului” a fost organizată la Satu Mare de către A.S. Baschet Club KinderBall Academy Satu-Mare prin jucătoarea Eni Laza și soțul ei Lucian Laza, președinte al clubului, fost jucător profesionist la West Petrom Arad, cât și prin părinții sportivei, antrenorii Tarța Marius și Tarța Enikö. Este o competiție organizată special micilor baschetbaliști din cadrul clubului sătmărean, aceștia fiind premiați cu pachețele, tricouri, medalii și cupe oferite de către organizatori și sponsori. 

Site-ul nostru a luat legătura cu președintele Baschet Club KinderBall Academy, Lucian Laza, care ne-a spus pe larg despre proiectul de la Satu Mare.

„Plecând de la sloganul nostru, KinderBall Academy "Joy for Kids" , tot accentul se pune pe copii și anume pe dezvoltarea armonioasă, atât pe plan fizic cât și emoțional, creând un cadru perfect pentru a se bucura de acest sport minunat. Atât prin Cupa Crăciunului cât și prin celelalte competiții, tabere, camp-uri de baschet pe care le organizăm pe parcursul unui an, vrem să dezvoltăm spiritul de unitate, de luptă al copiilor și să formăm caractere puternice. De asemenea avem și grupe de performanță, echipe cu care participăm în prezent în Campionatul Regional de Baschet, categoriile baby și mini baschet, echipe participante din Satu Mare, Sighetu Marmației, Baia Mare, Zalău și Oradea, dar și la Campionatul Național de Baby și Mini Baschet desfășurat la Mangalia. Ne dorim prin acestea să creștem și să formăm sportivi care sa poată onora și loturile naționale ale României. Ne bucuram sa îi avem alături de noi pe sponsorii AUCHAN Satu Mare, Inovativ Glass Concept și Mobila Sima, dorind să le mulțumim pe această cale pentru încrederea acordată în proiectele și viziunea noastră! De asemenea mulțumim tuturor părinților pentru susținere! Ca și planuri pentru anul 2018 ar fi participarea la toate activitățile și competițiile amintite mai sus, precum și atragerea de noi sponsori. Mulțumim tuturor încă o dată, va dorim Crăciun Fericit și un An Nou plin de realizări pe toate planurile”, a concluzionat Lucian Laza. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!