Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Am avut un meci mai greu decât ne așteptam. Mă bucur că în sfertul 3 ne-am dus la 20 de puncte iar de acolo totul a fost simplu”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
10.11.2017

 

CSU Sibiu a obținut o victorie la aproape 30 de puncte cu nou-promovata BC Timba Timișoara. Sibienii s-au impus cu scorul de 98-70, la finalul meciul anteneorul Dan Fleșeriu spunând că diferența s-a făcut în sfertul 3, când elevii săi s-au distanțat la peste 20 de puncte.

„Am avut un meci mai greu decât ne așteptam, în prima parte. Am intrat prea relaxați, știam că de la Timba lipsesc o mulțime de jucători importanți. Ei au venit să-și vândă scump pielea și deși le-am cerut și le-am explicat jucătorilor mei că este pericol dacă începem așa, tot nu s-au putut motiva. De alergat în apărare am alergat, dar nu am făcut fazele până la sfârșit și din această cauză am primit atât de multe puncte. Mă bucur că în sfertul 3 au înțeles, au jucat 5-6 minute bine, ne-am dus la 20 de puncte iar de acolo totul a fost simplu. Să vedem ce va urma după pauza competițională, dacă vom putea să jucăm mult mai bine. Trebuie să jucăm mult mai bine cu Galați și cu Craiova”, a declarat Dan Fleșeriu.

Tehnicianul sibian a vorbit și despre evoluția românilor din echipa sa.

„Brosser e curajos, probabil că tupeul îl ajută să joace bine. A jucat bine și Mirel, în partea a doua a jucat bine și Petică, aș fi vrut să joace puțin mai bine și Ene, dar a avut trac mare, intrând în primii 5”, a mai spus Dan Fleșeriu. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!