Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Să sperăm că vom fi din nou aproape iar pe final de meci, soarta să ne surândă și nouă”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
07.03.2017

După ce a reușit o primă victorie în Top 6, contra celor de la BC SCM Timișoara, CSU Sibiu speră să obțină un nou rezultat pozitiv, pentru a rămâne pe locul doi în clasamentul Ligii Naționale de Baschet Masculin. 

Sibienii joacă miercuri cu Steaua CSM Eximbank, iar antrenorul Dan Fleșeriu speră că echipa sa va reuși să se impună pentru prima dată în acest sezon în fața roș-albaștrilor.

„Urmează un meci greu, ca și celelalte pe care le-am jucat cu Steaua și, deocamdată, nu am reușit să îi învingem. Ei au o un staff nou la echipă, jucători noi, și sunt într-o perioadă de reconstrucție a jocului, nu neapărat a echipei. Știm că au jucători valoroși care pot face oricând diferența. În primele două meciuri am fost aproape de ei, dar nu suficient ca să și câștigăm. Să sperăm că de data această vom juca mai bine și vom fi din nou aproape iar pe final de meci, soarta să ne surândă și nouă. Etapa trecută s-a văzut că Piteștiul a profitat de faptul că echipa Stelei era în așa-zisă reconstrucție. Nu știu dacă Steaua își permite să piardă două meciuri la rând, în acest mod. Noi vom încerca să facem o apărare foarte bună, să îi ținem la puncte cât mai puține, să profităm de combinațiile noi pe care încearcă să le facă, știind că nu au cum să meargă perfect. Poate însă să fie și invers. Să se concentreze mult mai bine, să fie mult mai ambițioși după înfrângere și să facă diferența la nivel individual”, a spus Dan Fleșeriu.

Partida dintre Steaua CSM EximBank și BC CSU Sibiu se joacă miercuri, 8 martie, de la ora 19:45 și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 3. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!