Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

„Double-double” pentru Burgess, în victoria obţinută contra Stelei

Dan Oancia

Dan Oancia
04.04.2018

BC SCM Timişoara a obţinut marți o victorie preţioasă pe teren propriu, contra celor de la Steaua Bucureşti. La capătul unui joc care a stat mult timp sub semnul echilibrului, „leii” antrenaţi de Tudor Costescu au trecut în avantaj pe parcursul sfertului trei, pe care au reuşit să-l conserve până la ultima posesie a jocului.

Pentru trupa de pe Bega, care s-a impus în faţa „militarilor” cu scorul de 78-66, Burgess şi Jeremic s-au numărat printre principalii protagonişti.

Jordan Burgess a terminat partida în „double-double”, cu 14 puncte şi 11 recuperări, dintre care patru pe fază ofensivă şi șapte în apărare. Baschetbalistul american a fost fără greşeală la aruncările din interiorul semicercului, cu cinci aruncări trecute prin inel, iar indicele eficienţei a ajuns la +23.

Mladen Jeremic a fost cel mai bun marcator al întâlnirii de ieri, cu 20 de puncte. Baschetbalistul Timişoarei şi-a completat evoluţia cu două recuperări şi trei pase decisive, în cele cu puţin peste 35 de minute petrecute pe parchet, având un indice al eficienţei de +18. Procentajul său la aruncările din interiorul semicercului s-a ridicat la 56%, cu cinci aruncări reuşite din nouă încercări, în timp ce de la linia de libere a avut precizie de chirurg (4/4). Totalul de puncte a fost adunat cu două aruncări reuşite de trei puncte (2/5, 40%).

După victoria de ieri, BC SCM Timişoara se pregăteşte de deplasarea de la Sibiu, echipă care a cedat la scor în fieful Oradiei, scor 104-78.

*foto: Andreea Vlase

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!