Stiri Cupa României Feminin

F8 F. Porchia Green: „Poate fi ziua oricui. Tu trebuie doar să vii și să încerci să dai tot ce ai mai bun”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
11.02.2017

 

CSM Târgoviște s-a calificat în finala Cupei României după ce s-a impus, vineri, în fața marei rivale Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, gazda evenimentului. Una dintre principalele realizatoare ale echipei din Târgoviște a fost Porchia Green, americanca totalizând 12 puncte.

„După cum știți, este întotdeauna un derby între Sepsi și Târgoviște. Cred în echipa și în antrenorul nostru. Muncim din greu în fiecare zi și suntem aici pentru un motiv: să jucăm și să câștigăm. Ne antrenăm din greu tot timpul și suntem conștiente de ceea ce sunt capabile. Luptăm indiferent de ceea ce se întâmplă, niciodată nu renunțăm”, a declarat baschetbalista lui CSM Târgoviște.  

Americanca a spus că echipa sa a putut reveni și câștiga partida după ce fusese condusă la 13 puncte datorită unei apărări foarte bune. Totodată, a vorbit despre marea finală de astăzi. 

„Apărarea noastră a fost cheia. Fetele s-au apărat bine la toate jucătoarele. Luptăm în fiecare zi și ne antrenăm, ne îndemnăm să jucăm bine în apărare, să fim agresive. Multe dintre noi avem experiență și le împingem de la spate și pe celelalte să dea totul. Jocul ăsta este șiret. Astăzi poate fi ziua oricui. Tu trebuie doar să vii și să încerci să dai tot ce ai mai bun”, a mai spus sportiva.

CSM Târgoviște întâlnește astăzi, în finala Cupei României, de la ora 16:45, pe Olimpia CSU Brașov. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!