Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „Reușim să jucăm bine, dar trebuie să învățăm că finalurile se câștigă într-un mod organizat"

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
07.02.2016

U Banca Transilvania a jucat în sala Horia Demian cu Phoenix Galați. Partida a fost viu disputată, gălățenii s-au ținut scai de adversari o jumătate de oră. Soarta jocului s-a decis abia în ultimul sfert, când clujenii au fost mai lucizi și și-au valorificat mai bine atuurile.

„Mă bucur că reușim să jucăm bine, am făcut-o constant în ultimele meciuri împotriva unor echipe bune din campionat. Noi ne știm nivelul, ne dorim mai mult și important este că avem tăria de fiecare dată s-o și demonstrăm. Dorința este mare, dar 2-3 decizii neinspirate ale jucătorilor mei ne-au costat și astăzi, trebuie să învățăm că finalurile se câștigă într-un mod organizat. S-a văzut diferența de gabarit, a fost și maniera în care s-au judecat fazele de contact, pentru același timp de infracțiuni noi am fost sancținați iar gazdele nu. Totul s-a întors de la o astfel de decizie, imediat am primit două coșuri pe tranziție ofensivă și am căzut. Felicit Clujul pentru victorie, atmosfera din sală a fost deosebită, se vede investiția în timp. Dacă și noi la Galați vom avea capacitatea și organizarea de a avea continuitate, cu siguranță vom fi una din echipele puternice ale campionatului în scurt timp”, a concluzionat la finalul partidei Florin Nini.

Phoenix a jucat într-o săptămână și cu CSM Oradea și cu U-BT, două dintre aspirantele la titlul de campioană în acest sezon.

„Ambele echipe sunt puternice. Oradea mi s-a părut mai organizată și are moduri variate de finalizare. Sigur, și Clujul încearcă în multe momente, însă jucătorii sunt mai previzibili după părerea mea. Amândouă echipele au antrenori buni, se vede organizarea jocului și dorința de diversificare a fazelor de joc”, a concluzionat tehnicianul echipei gălățene.

*Foto - Facebook Phoenix

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!