Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

„Foaie verde și-o alună, meciul se mută nu se amână!”

Eduard Popa

Eduard Popa
13.03.2018

phoenix galati u bt cluj arena de baschet

Publicul iubitor de baschet din Galați va avea șansa să vadă campioana U-BT Cluj-Napoca doar într-o potențială întâlnire în playoff-ul LNBM.

Asta pentru că meciul de etapa viitoare, care ar fi trebuit să se desfășoare în Sala Dunărea din Galați, a fost mutat la Arena de Baschet din Capitală. Motivul: concertul Loredanei Groza. (vezi postarea oficială a clubului, plus comentariile fanilor gălățeni)

Nu este prima oară în acest sezon când U-BT Cluj Napoca se vede nevoită să joace la Arena de Baschet. Echipa condusă de Mihai Silvășan s-a duelat în sala de lângă sediul FRB cu ocazia partidei „găzduite” de Poli Iași pe care au și câștigat-o, scor 76-72.

Înaintea acestui duel, U-BT Cluj are 15 victorii și 4 înfrângeri, fiind pe locul al doilea în campionat, în timp ce Phoenix Galați are 10 victorii și tot atâtea înfrângeri.

Partida din București se va juca sâmbătă, începând cu orele 17:00.

*foto: sportgalati.com

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Mă scuzați că intervin !
    Dar Brăila nu are Sală Polivalentă + o sală de sport mai mică? Și e la o aruncătură de băț de Galați sau orgoliile locale sunt prea mari și publicul chiar nu mai contează ? Pentru U e super OK hop-țop din avion și gata... mă gîndeam totuși, oare de ce nu avem public la sporturi ( inclusiv folbal ) ? Să fie de vină oare specialiștii și competenții din administrații ?

    cu 6 ani în urmă (13.03.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!