Stiri Juniori U17 Masculin

"Ghiță Mureșan din Arad". Robert Bobroczkyi, aproape de un transfer în Europa

Paul Olar

Paul Olar
18.04.2014

Un nou junior român se află în atenția marilor cluburi din străinătate. La nici 15 ani, arădeanul Robert Bobroczkyi măsoară 2.23 m și pare a fi urmașul lui Ghiță Mureșan, informează site-ul aradon.ro. De serviciile puștiului s-au interesat deja grupări cu tradiție în baschetul european, însă  sportivul și familia nu vor să se pripească cu luarea unei decizii.

„Încercăm să găsim cea mai bună opțiune pentru Robert, nu contează foarte mult numele echipei, important este ca el să se acomodeze în acel loc. Am fost, recent, în Italia, la o grupare din Roma, în iarnă am fost în vizită la un club din Sevilla, Spania, iar peste două săptămâni vom merge la Fenerbahce, în Turcia, iar apoi ne vom decide.” A declarat Sziga Bobroczkyi, conform sursei amintite anterior.

De menționat este faptul că Robert provine dintr-o familie de mari sportivi. Sziga, tatăl, dar și antrenorul său, a ieșit campion național cu West Petrom Arad și este considerat cel mai înalt jucător din istoria echipei, la cei 2.17 m. În schimb, mama a făcut handbal, evoluând pentru Nena Pasmatex Timișoara și FZ Tricolor Arad.

Sunt șanse ca Robert să îl depășească pe uriașul Ghiță Mureșan, din moment ce adolescentul a crescut 7 cm într-un singur an.

*Foto: Facebook Baschet Club Best

*Video: Canal Youtube Vestic RO

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca paulvero :

    exagerat
    Spune clar ca are 2,16.Oare d c trebe exagerat, spunand ca are 2,23.asa puteai scrie ca are 2,68...tanatal si antrenorul e Zsiga, nu sziga.incearca sa t informezi, sa nu mai scrii prostii.pacat d site pt ca e singurul site competent.(autorul articolului intareste regula, fiind exceptie)

    cu 10 ani în urmă (18.04.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe titel:

      @paulvero
      Reportajul a fost facut in urma cu un an; remarca de la sfarsitul articolului (faptul ca intr-un singur an a crescut 7 cm) poate insemna ca acum are cei 2,16 ce-i avea in urma cu un an, plus cei 7 din ultimul an = 2,23. Iar tu invata ortografia si sa scrii CORECT romaneste

      cu 10 ani în urmă (18.04.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!