Stiri Liga I Masculin

„Juniorii” lui Szaszgaspar joacă perfect în Liga Întâi

Eduard Popa

Eduard Popa
21.11.2017

bc mures 2 liga intai

Cum Liga Națională de Baschet Masculin a luat o pauză din pricina meciurilor echipei naționale, o serie de echipe și-a trimis jucătorii mai puțin experimentați să evolueze în Liga Întâi. Una dintre echipele care a beneficiat de influxul de jucători tineri este și satelitul lui BC Mureș.

BC Mureș 2 a câștigat în ultima săptămână două partide consecutive în al doilea eșalon baschetbalistic din România. Mai întâi, mureșenii s-au impus pe terenul lui CSU Brașov, scor 87-74. La pauză, Brașovul conducea cu 10 puncte, scor 43-33, dar mureșenii s-au impus după un sfert trei excelent câștigat cu 29-10. Tudor Gârbea s-a remarcat cu 27 de puncte, în timp ce David Engi-Rosenfeld a înscris 24 de puncte, cu 6 aruncări reușite de la 3 pct și Ors Kilyen a înscris 14 puncte.

Cinci zile mai târziu, BC Mureș s-a impus clar în fața lui CSO Voluntari pe teren propriu, scor 89-59. Norbert Steff și David Engi au fost cei mai buni marcatori, cu câte 18 pct fiecare, în timp ce Kilyen a înscris din nou 14 pct. De partea cealaltă Vlad Dumitrescu a înscris 16 pct și Alexandru Neguț 14.

Grație acestor victorii, BC Mureș 2 Târgu Mureș a urcat până pe locul al doilea în Grupa 2, la egalitate cu CSO Voluntari, ambele echipe având 3 victorii și 2 înfrângeri. Pe primul loc este CSM Ploiești, care are 4-1. Din grupa 2 mai fac parte U-BT 2 și CSU Sibiu 2, care au 2-3, respectiv CSU Brașov, care are 1-4.

*foto: bcmures.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!