Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

„Memorialul Tordai”: două zile până la startul turneului

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
23.08.2016

Șase echipe din Liga Națională de Baschet Masculin se duelează săptămâna aceasta în cadrul celei de-a opta ediții a „Memorialului Tordai”. Evenimentul se desfășoară în Sala Transilvania din Sibiu, în perioada 25-28 august, intrarea la meciurile din cadrul turneului fiind gratuită.  

Între 25 și 28 august iubitorii baschetului pot urmări meciurile programate în cadrul turneului amical „Memorialul Tordai 2016”. Alături de echipa gazdă - BC CSU Sibiu -  se vor duela pentru obținerea trofeului pus în joc, „Trofeul Elemer Tordai”, echipele CSM Oradea, BC Mureș TG. Mureș, Dinamo București, SCM U Craiova și BCM U Pitești.

Competiția este organizată în memoria fostului mare jucător de baschet sibian, pentru al 8-lea an consecutiv, și își propune atragerea sibienilor către baschet și oferirea unui spectacol sportiv de mare valoare.

„După patru luni de la ultimul meci oficial, revenim în fața suporterilor cu echipa cu care vom aborda sezonul competițional 2016/2017. Am avut o vară încărcată, în care managementul, alături de staff-ul tehnic, s-a străduit să formeze o echipă competitivă, care să ne dea speranțe, în sezonul care urmează. Îi așteptăm pe suporteri la sală și suntem convinși că le este dor să îi revadă pe jucătorii care continuă alături de noi, dar și să îi cunoască pe noii componenți ai BC CSU Sibiu”, a spus Horațiu Floca, director CSU Sibiu.

 

Programul complet al meciurilor este următorul:


Joi, 25 august

BCM  U Pitesti – SCM U Craiova, ora 17

BC CSU Sibiu – Dinamo București, ora 19

Vineri, 26 august

CSM CSU  Oradea – BCM U Pitesti, ora 17

BC CSU Sibiu – BC Mureș Tg. Mureș, ora 19


Sâmbătă, 27 august

BC Mureș Tg. Mureș – Dinamo București, ora 17

CSM  CSU Oradea – SCM U Craiova, ora 19


Duminică, 28 august

Finala pentru locurile 5-6, ora 10

Finala pentru locurile 3-4, ora 12

Finala pentru locurile 1-2, ora 14

 

foto: www.csusibiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!