Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mirel Dragoste: „Vom încerca să facem un meci foarte bun și să câștigăm”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
22.10.2016

CSU Sibiu va disputa în această seară un nou episod din derbiul Ardealului iar baschetbaliștii antrenați de Dan Fleșeriu sunt pregătiți să dea totul pe teren pentru a obține un rezultat pozitiv. 

Mirel Dragoste, tânărul fundaș venit vara aceasta la CSU Sibiu, a spus că legăturile dintre el și coechipierii săi se conturează din ce în ce mai bine și speră că echipa sa va reuși să facă un meci bun contra celor de la U-BT.

„Va fi un meci foarte greu, Clujul este un adversar puternic, dar noi ne-am antrenat toată săptămâna și sper să facem un meci bun iar la final să câștigăm. Am avut dezavantajul că am stat o etapă, însă ne-am antrenat iar legăturile între noi se conturează tot mai bine. Îi așteptăm pe suporteri la sală în număr cât mai mare să ne susțină, pentru că noi vom încerca să facem un meci foarte bun  și să câștigăm”, a declarat Mirel Dragoste.

Partida dintre BC CSU Sibiu și U-BT Cluj-Napoca se joacă în această seară, la ora 18, în Sala Transilvania. Meciul nu va fi televizat.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!