Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

„Monster game” pentru Skylar Spencer în victoria de la Mediaș

Radu Bărăian

Radu Bărăian
02.02.2019

Pivotul celor de la CSA Steaua București, americanul Skylar Spencer, a fost providențial în victoria echipei sale de la Mediaș, cu CSM, scor final 81-55, reușind un „monster game”. Acesta a terminat în double-double, fiind de departe cel mai bun meci al său din acest sezon și totodată reușind să egaleze una dintre performanțele Kevin Patrick Allen, liderul LNBM în ceea ce privește cifrele la productivitate. 

Titular, Spencer a fost folosit preț de aproximativ 36 de minute în partida din Grupa Galbenă de la Mediaș, timp în care și-a trecut în cont nu mai puțin de 34 de puncte, 16 recuperări (9 defensive, 7 ofensive), la care a mai adăugat și 2 pase decisive, 2 capace, 2 intercepții și 2 mingi pierdute. Sportivul venit de peste ocean a avut o zi aproape perfectă din punct de vedere a aruncărilor cu 89% (16/18) din interiorul semicercului, respectiv 50% (2/4) de la linia de libere. 

Toate cifrele de mai sus i-au adus lui Skylar Spencer un meritat 50 în dreptul eficienței, high season personal, și în același timp a egalat una dintre performanțele lui Kevin Allen de la Târgu Jiu, jucător care a reușit cele mai bun performanțe în dreptul eficienței în acest sezon, având 61 împotriva Agronomiei, 53 cu Sighet, 51 cu Universitatea Cluj și în fine 50 împotriva celor de la Miercurea Ciuc. 

Skylar Spencer a bifat 15 meciuri pentru Steaua în Liga Națională, timp în care a reușit să strângă medii de 11.9 puncte, 7.5 recuperări și 18.0 la eficiență, totul în 28:30 minute jucate pe meci. De asemenea, americanul a strâns în total până acum, inclusiv cu meciul de aseară, 3 double-double-uri. 

Totodată, în victoria din etapa a 3-a din Grupa Galbenă a Stelei la Mediaș s-a mai remarcat și Zarko Duric, autor a 21 de puncte, 11 recuperări și 27 la eficiență. 

*Foto: Răzvan Păsărică @sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!