Stiri

(P) Asalt istoric la Istanbul! Cine câstigă EuroBasket 2017?

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.09.2017

 

 

 

Slovenia a salvat suspansul la Eurobasket! Succesul spectaculos în fața Letoniei (103-97) în probabil cel mai frumos meci de până acum de la această ediție a fost urmat de triumful istoric împotriva dream team-ului spaniol. În acest moment, Slovenia a devenit principala favorită a caselor de pariuri pentru cucerirea titlului european. Superbet.ro oferă cotă 1.85 pentru victoria lui Doncic, Dragic, Vidmar, Randolph & Co în marea finală de duminică. Outsideră în lupta pentru titlu pare a fi Rusia, cu 8.0 cotă pentru primul titlu european după retragerea lui Kirilenko.

Profită de cele mai înalte cote pe Eurobasket 2017 

Dar cine va fi adversara Sloveniei în marele meci din sala Sinan Erdem?  Decimată de accidentări, finalista ultimului Campionat Mondial și a ultimei Olimpiade, Serbia a reușit totuși calificarea în penultimul act al Eurobasket. În semifinale, sârbii au șansa revanșei în fața rușilor, după 72-75 în faza grupelor (meci jucat tot la Istanbul). 4-3 în favoarea Rusiei în palmaresul direct (excluzând partidele U.R.S.S. vs Iugoslavia). Dar un echilibru în ceea ce privește punctele marcate în meciurile directe. medie de 74.9 pentru ruși, respectiv 74.1 pentru sârbi. Conform bookmakerilor, prima șansă o are Serbia (cotă 1.55 pentru victorie).

Cine va câștiga semifinala Rusia - Serbia?

Duelul dintre principalii marcatori ai celor două echipe este unul dintre principalele puncte de atracție ale meciului care deschide acest weekend istoric pentru baschetul european. Shved (cotă 1.85 pentru over 22.5 puncte marcate) și Bogdanovic (cotă 1.85 pentru over 19.5 puncte marcate) promit că vor ține fanii cu sufletul la gură pe toată durata partide.

Pariază și câștigă în duelurile titanilor baschetului european:

O semifinală în care învingătoare pare că se va decide în funcție de punctele înscrie în primul și ultimul sfert. Sfertul cu cele mai multe puncte se anunță a fi chiar sfertul inaugural (cotă 3.20). Ești de acord, sau tu ai pronostica altfel?

Profită de pariurile speciale pentru Eurobasket 2017

Pariurie dau o nouă dimensiune pasiunii pentru sportul preferat. Meciurile decisive de la Eurobasket sunt partide în care îți poți crește adrenalina și câștigurile.

Foto: fiba.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!