Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Phoenix U a înregistrat a 15-a victorie sezonală

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
01.03.2015

În ultima etapă a sezonului regulat din LNBF, Phoenix U a primit vizita în sala Dunărea formaţiei CSM U Oradea. Calculele hârtiei au fost respectate şi echipa gălăţeană şi-a răsplătit fanii cu o victorie scontată. Partida a fost echilibrată în primele trei minute, scor 5-5, după care lucrurile au intrat pe făgaşul normal.

Gălăţencele lui Theodosios Paralikas şi Cătălin Ştefănescu au încheiat repede socotelile, şi au avut un avantaj de 13 puncte la finalul primului sfert ce s-a menţinut şi la pauza mare. Oradea, în primul rând graţie lui Mc. Tiller, principala marcatoare a meciului, a mai echilibrat jocul, dar Phoenix U, cu tripleta americană Lee - James -Jones a apăsat pedala de acceleraţie în ultimele 10 minute şi a stabilit o diferenţă maximă de 26 de puncte. Rezultat final: Phoenix U Galaţi - CSM U Oradea 76-50 (20-7, 20-20, 19-18, 17-5).

Principalele marcatoare:

Phoenix: James 17 p, Lee 17, Cursaru 11 p, Jones 11 p
Oradea: Mc. Tiller 24 p, Smith 10 p, Alford 7 p

Echipa gălăţeană încheie sezonul regulat pe locul VII cu 41 de puncte şi va juca în play-off cu CSM Târgovişte, campioana naţională en-titre. Oradea va continua lupta pentru salvarea de la retrogradare în play-out.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!