Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sold out! CSU – U BT se joacă cu casa închisă

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
22.10.2016

 

Partida dintre BC CSU Sibiu și U-BT Cluj-Napoca se va juca cu tribunele pline. Toate biletele puse în vânzare pentru meciul din această seară au fost epuizate.

Ultimele bilete au fost vândute în această dimineață, între orele 10-11.

„Urmare a cererii mari de bilete pentru partida de sâmbătă, dintre BC CSU Sibiu și U-BT Cluj-Napoca, și datorită numărului limitat al tichetelor de aces disponibile la această oră, conducerea clubului sibian a luat decizia de a le comercializa mâine (n.r. astăzi), sâmbătă, 22 octombrie 2016, la sediul Clubului, strada Rennes, nr. 2, între orele 10:00 și 11:00”, au transmis vineri reprezentanții clubului sibian.

Meciul se joacă de la ora 18 și va fi transmis prin livestream, pe pagina oficială de facebook a CSU Sibiu. Partida dintre BC CSU Sibiu și U BT Cluj Napoca poate fi vizionată AICI!

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

9 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca Eduard Cristea :

    Televizare
    Daca un astfel de meci nu se televizeaza sa nu ne miram ca sponsorii nu au motive sa investeasca in baschet. Daca mai intra DNA-ul in cateva primarii, vom avea o gluma de campionat cu 8 echipe.

    cu 7 ani în urmă (22.10.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gratian cormos :

    nu se televizeaza din motive logice
    anumite meciuri nu se televizeaza ca sa nu se vada arbitrajul ostil, ca doar fanii sibieni nu o sa protesteze daca echipa locala e ajutata un pic, dar la televizor s-ar vedea de catre intreaga tara :)))

    cu 7 ani în urmă (22.10.2016)
    • CSM CSU Oradea minotauro:

      Arbitraj
      E abia al 4-lea meci din acest sezon pentre cele 2. Hai sa lasam arbitrii, vorbim de ei cand meciul chiar are o miza, nu doar rivalitate.

      cu 7 ani în urmă (22.10.2016)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Arbitrii astia...... intotdeauna ei sunt de vina cand echipa favorita pierde, in permanenta cautam tapul ispasitor in alta parte decat in jocul echipei! prin asta nu sustin ca avem arbitrii de calitate, prin asta sustin ca avem niste arbitrii extrem de indolenti si lipsiti de bun simt dar in 95% din cazurile in care o echipa pierde este pentru ca ori este mai slaba, ori este intr-o pasa proasta, ori..... Daca am considera arbitrii si numai arbitrii vinovatii de infrangeri ar insemna ca in meciul dintre Oradea si Baia Mare s-a jucat in permanenta cu 3 romani pe parchet pt Oradea!

      cu 7 ani în urmă (22.10.2016)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Am dat oradea ca exemplu pentru ca a batut Baia mare de le-a scos baschetul din cap!

      cu 7 ani în urmă (22.10.2016)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    arbitri
    Lasa sa vorbim de arbitri si arbitraje inca din prima etapa, ca daca ne trezim doar la final de play-off, s-ar putea sa strigam degeaba.
    Atata timp cat penali ca Culin, Grigoras si Olaru nu au fost exclusi din arbitraj dupa ce dezmat au facut pe vremea asehotilor, sa vorbim de arbitri cat mai mult! Nu cumva sa-si gaseasca alt sponsor pentru care sa fluiere.

    cu 7 ani în urmă (22.10.2016)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Crezi ca strigand aici rezolvi ceva? Nu rezolvam nimic cand urlam la ei in sala dar mite pe un "forum" unde sunt ferm convins ca nu sunt ei curiosi sa intre sa citeasca! Oricum cand ai ocazia sa vezi si reluarea meciului/fazei de multe ori nu mai esti asa de sigur! Discutia asta despre arbitrii o putem tine la nesfarsit iar parerea mea este ca in afara ca strica de cele mai multe ori jocul nu influenteaza decisiv rezultatul (exista si exceptii)!

      cu 7 ani în urmă (22.10.2016)
    • U BT Cluj-Napoca carlos_cj:

      :)
      Rezultatul nu. Doar cateva titluri pentru Asehoti :)

      cu 7 ani în urmă (22.10.2016)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Pai aia a fost inaintea erei noastre, acum sa facem referire la Era Noastra, fara ei!

      cu 7 ani în urmă (22.10.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!