Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

"U"-BT Mobitelco dă piept sâmbătă cu Farul Constanța

Paul Olar

Paul Olar
04.04.2014

Liga Națională

Etapa XXVI

Sala Sporturilor "Horia Demian"

Sâmbătă, ora 18:00

16-9 Fișa meciului 1-24

"U"-BT Mobitelco încheie sezonul regulat cu un meci facil. Farul Constanța se deplasează la Sala Sporturilor "Horia Demian" sâmbătă, 5 aprilie, cu începere de la ora 18:00. Confruntarea contează la etapa cu numărul XXVI, Fabiana Martinescu, Adrian Habor și Dragos Alin urmând să formeze brigada de arbitri.

Datorită succesului repurtat la Mediaș, clujenii vor merge în Play-Off de pe poziția a cincea. Trupa lui Dorin Pintea a strâns până în prezent 16 victorii și 9 eșecuri, un bilanț egal cu cel al SCM-ului din Craiova. În schimb, Farul este cea mai modestă formație din campionat, formația de la malul Mării bifând un singur succes, cu ocazia unei încleștări împotriva Chiajnei.

Valoarea lotului, respectiv statisticile anterioare, îi fac pe ardeleni favoriți cerți în disputa de mâine

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!