Stiri Liga I Masculin

Visul lui Florin Nini s-a împlinit

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
16.05.2015

Oraşul de la Dunăre este în sărbătoare după ce echipa Phoenix U a reuşit promovarea în eşalonul de elită al baschetului masculine din România. Peste 1000 de spectatori şi-au purtat favoriţii spre o victorie superbă cu Dinamo Bucureşti, scor 85-82, a treia din Final Four.

„Este o victorie a Galaţiului şi sunt convins că municipalitatea nu va lăsa această promovare să scape din vedere şi vom primi fondurile. Chiar dacă am fost sceptic la un moment dat, după discuţia cu domnul primar, sunt convins că performanţa noastră va fi răsplătită şi susţinută aşa cum merită. Am luat-o mereu de la capăt, am crezut mereu în renaştere, de aici şi numele clubului nostru, Phoenix. Am crezut în visul nostru, să creştem jucători pentru marea performanţă, după alt sistem faţă de ce se făcea în baschetul din România, cu o altă mentalitate. Am învăţat din ţările cu baschet adevărat. Este o bucurie fără margini pentru mine, că am reuşit să îmi încununez munca de 15 ani. Pentru club este o promovare istorică, pentru că pe 4 octombrie 2000, începeam acest club cu doi copii, iar acum ne mândrim că Phoenix este singurul club din România care are echipe de Liga Naţională - masculină şi feminină, Liga I şi structuri de copii şi juniori", a declarat Florin Nini.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!