Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlad Tincu: „Ne bucurăm că suntem în primele șase și luptăm în fiecare meci pentru a câștiga”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
14.03.2016


CSU Atlassib Sibiu a pierdut toate cele patru partide disputate până acum în faza a II-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Chiar dacă au rămas fără victorie în primele patru etape din grupa valorică 1-6, Vlad Tincu, tânărul baschetbalist al lui CSU Sibiu spune că galben-albaștrii se bucură de locul pe care îl ocupă în clasament și vor lupta în continuare, încercând să obțină o primă victorie diseară, împotriva celor de la Steaua CSM EximBank.  


„Meciurile din această grupă sunt grele și vor mai fi pentru că urmează returul. Chiar dacă am pierdut toate meciurile de până acum, din această a doua fază a campionatului, ne bucurăm că suntem în primele șase și luptăm în fiecare meci pentru a câștiga. Vom încerca și luni să luptăm pentru a câștiga. Din păcate, în ultimele meciuri nu am reușit să gestionăm finalul. E frustrant să conduci tot meciul și pe final să pierzi. Va trebui să fim atenți în ultimul sfert”, a declarat Vlad Tincu. 

În declarația oferită înainte de confruntarea cu Steaua, baschetbalistul român din lotul lui CSU Sibiu, Vlad Tincu, a ținut să-i mulțumească antrenorului Dan Fleșeriu pentru încrederea acordată în ultimele partide. Tincu a surprins plăcut în etapa precedentă, la Craiova, marcând 11 puncte, 9 dintre ele venite în urma reușitelor de la mare distanță.  

„Legat de minutele pe care mi le acordă domnul antrenor, vreau să îi mulțumesc pentru această șansă. Contează foarte mult pentru mine, pentru că așa câștig experiență. Sper că vom câștiga luni. Suporterii contează foarte mult și sper să vină în număr cât mai mare la sală. E un meci important, cu o echipă pretendentă la titlu și îi așteptăm la meci”, a mai spus Vlad Tincu.


Meciul dintre CSU Atlassib Sibiu și Steaua CSM EximBank va începe la ora 18 și va fi transmis în direct pe Digi Sport 3. 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

2 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Gully :

    Tincu
    Impreuna cu Torok, Popa si ... mai continuati voi.....putem sa ne prezentam mai mult decat prezentabil la echipa natională! Bravo copii!!!

    cu 8 ani în urmă (14.03.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Gully :

    Haterii....
    ...E un pleonasm intentionat!!

    cu 8 ani în urmă (14.03.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!