Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

10 echipe la startul Ligii Naționale de Baschet Feminin

Eduard Popa

Eduard Popa
15.09.2017

sepsi sic u cluj

Doar 10 echipe se află la startul stagiunii 2017-2018 al Ligii Naționale de Baschet Feminin după retragerea din competiție a celor de la CSM Târgoviște și CS Politehnica Iași.

Astfel, în noua stagiune vor juca Sepsi Sic Sfântu Gheorghe, Universitatea Cluj-Napoca, CSM Satu Mare, SCM Timișoara, Olimpia Brașov, CS Phoenix Galați, CSBT Alexandria, ACS BC Sirius Târgu-Mureș, CS Universitatea Alba-Iulia și Univ Goldiș ICIM Arad.   

Prima etapă din LNBF 2017/2018 se va pe 4 octombrie 2017. Programul primei etape este următorul:

CS Universitatea Cluj-Napoca – CSM Satu Mare

SCM Timișoara – ACS Sepsi Sfântu Gheorghe

Univ. Goldiș ICIM Arad – Olimpia Brașov

CS Phoenix Galați – ACS BC Sirius Târgu-Mureș

CSBT Alexandria – CS Universitatea Alba-Iulia

Sezonul regulat se va juca în sistem tur-retur. Reeditarea finalei de anul trecut, dintre Sepsi Sic Sfântu Gheorghe și U Cluj-Napoca se va juca în etapa a IX-a, pe 9 decembrie anul acesta, și în etapa a XVIII-a, pe 3 februarie 2018.

După cele 18 etape urmează o primă fază a playoff-ului, în care vor juca echipele dintre locurile 1-5 pentru poziționarea în playoff, și un turneu între echipele de pe locurile 6-10 pentru calificarea în playoff.

După aceea urmează faza a doua a playoff-ului, care se va juca pe formatul traditional, locul 1 cu locul 8, locul 2 cu locul 7, locul 3 cu locul 6 și locul 4 cu locul 5.

Programul complet al sezonului 2017-2018 al Ligii Naționale de Baschet Feminin poate fi accesat AICI.

*foto: Mircea Roșca/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!