Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

21 de puncte pentru Nemanja Milosevic pe terenul celor de la Mureș

Radu Bărăian

Radu Bărăian
20.12.2014

Într-un meci în care Energia Târgu Jiu a pierdut clar în fieful celor de la BC Mureș, scor 62-83, cel mai bun marcator al disputei din „Junglă” a fost muntenegreanul Nemanja Milosevic cu cele 21 de puncte puse pe tabela de marcaj. 

Aceste puncte au venit în urma unor procentaje de 60% (9/15) din interiorul semicercului, 0% (0/2) de la mare distanță, respectiv 50% (3/6) de la linia de aruncări libere. Totodată, ex-iugoslavul a mai contribuit cu 5 recuperări, un capac, dar și o minge pierdută, totul pentru un coeficient la eficiență de 15 unități. Chiar dacă nu a fost folosit încă din prima secundă a meciului, Nemanja a reușit toate aceste cifre în 30:46 minute petrecute pe suprafața de joc. 

Milosevic este principalul marcator al oltenilor în actuala stagiune din Liga Națională de Baschet Masculin, având după 11 meciuri jucate o medie de 14.6 puncte pe meci cu un total de 161 de puncte înscrise. De asemenea, acesta a mai acumulat medii de 7.9 recuperări, 1.1 pase decisive, 1.2 intercepții, 1.4 mingi pierdute și 16.6 la eficiență, totul în 27:46 minute jucate. 

*Foto: Báthori Zsigmond

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!