Stiri

3x3 World Cup - Serbia, la masculin, și Rusia, la feminin, campioane mondiale

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.06.2017

Reprezentativa masculină a Serbiei, respectiv cea feminină a Rusiei au cucerit ieri medaliile de aur la FIBA 3x3 World Cup, ambele reușind evoluții perfecte pe parcursul competiției organizate la Nantes, în Franța. 

În marea finală de la băieți, Serbia a trecut la mare luptă de Olanda cu 21-18, olandezii fiind cei care au obținut astfel medaliile de argint, în timp ce bronzul le-a revenit gazdelor, Franța. Serbia a încheiat turneul cu 7 victorii din 7 partide, Olanda cu 6 victorii și înfrângerea din finală, în timp ce Franța a încheiat cu 5 meciuri câștigate și 2 pierdute. 

De cealaltă parte, în întrecerea fetelor, Rusia a dominat clar competiția, având la rândul său 7 meciuri câștigate din tot atâtea jucate. În finală, rusoaicele au dispus de Ungaria cu 19-12, cucerind astfel aurul, în timp ce argintul s-a dus în țara vecină. De asemenea, bronzul a ajuns tot într-o țară vecină cu România și anume Ucraina. Atât Ungaria, cât și Ucraina au încheiat turneul cu 5 victorii și 2 înfrângeri. 

România a fost reprezentată la campionatele mondiale de baschet 3x3 din Franța doar de echipa masculină, care a terminat însă abia pe locul 12 cu 3 înfrângeri și o singură victorie. 

*Foto: fiba.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate