Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

6 jucători ai lui U-BT Cluj Napoca, în „double-digits” contra Piteștiului

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
11.03.2019

cluj

Luni, 11 martie, a avut loc partida care a încheiat etapa a 6-a din Faza a doua a LNBM, partidă ce le-a avut ca protagoniste pe U-BT Cluj Napoca și BCM U Pitești. La finalul celor 45 de minute, timp care a inclus o repriză de prelungiri, gazdele s-au impus la o diferență de 2 puncte, scor 106-104.

De la clujeni s-au remarcat nu mai puțin de 6 jucători din punct de vedere ofensiv și nu numai.

Principalul realizator al acestora a fost Darrin Dorsey. În 35:26 de minute petrecute în teren, americanul a avut procentaje de 60% la aruncările de 2 puncte(3/5), 33% la aruncările de la mare distanță(3/9) și 100% la linia de libere(7/7), pentru un total de 22 de puncte. La acestea a adăugat 4 recuperări, 7 pase decisive și 2 mingi câștigate, ajungând la un indice de eficiență de 25.

În ordinea eficienței, următorul remarcat a fost Jason Washburn, care, în 19:50 minute pe parchet, a fost autorul a 14 puncte, cu procentaje de 100% atât la aruncările de 2 puncte, cât și la linia de libere. Acesta a mai reușit 2 recuperări, o pasă decisivă și 2 capace, pentru un indice de eficiență de 20.

Nana Foulland a avut și el cel mai bun meci în tricoul celor de la U-BT Cluj Napoca. În 22:08 de minute, acesta și-a trecut în cont 10 puncte, 8 recuperări și 4 capace și a ajuns la un indice al eficienței de 15.

De asemenea, cu un indice de eficientă de 12, Rolland Torok a fost autorul a 12 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive, urmat de Kyndall Dykes, care a înscris 22 de puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive, ajungând la eficientă 11 și Alhaji Mohammed, care și-a trecut în cont 12 puncte și o recuperare.

Astfel, după un meci extrem de tensionat, U-BT Cluj Napoca ajunge la un bilanț de 14 victorii și 6 înfrângeri , pentru un total de 34 de puncte și urmează să dispute dubla tur-retur în compania aceleiași echipe alb-violete.

 

*SURSA foto: Timotei Balota

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!