Stiri

Așii baschetului 3x3! Turneu de elită în fața Cazinoului din Constanța

Mihai Iordan

Mihai Iordan
08.08.2016

Master Belgrade, Serbia, a câștigat duminică seara Constanța Streetplay Cazino, ultimul turneu din seria Raiffeisen Bank Challenger Tour. Echipa din Serbia a învins în finala Școala Veche, scor 21-16, s-a calificat pentru turneul internațional Raiffeisen Bank Challenger Tour și a intrat în posesia unui premiu în valoare de 5000 de lei.

Esplanada din fața Cazinoului constănțean a fost pentru două zile scena perfectă pentru un turneu de elită care a adunat echipe de top din România, Serbia sau Bulgaria și a ținut în priză spectatorii până la final.

Marea surpriză a fost victoria echipei Spontaneous la categoria Open feminin în fața fetelor de la Ra Devils, victorioase în șase turnee de-a lungul acestei veri. Sonia Ursu și-a condus echipa spre victorie în fața coechipierelor sale de la naționala României, Anca Șipoș și Andra Haas. Cele trei, alături de Gabi Mărginean, vor reprezenta România la Campionatele Europene de Baschet 3x3 care se vor disputa la București între 2 și 4 septembrie.

Componentele naționalei tricolore, alături de Vasile Ștefan, campion european de baschet 3x3 în 2014, au susținut și un meci demonstrativ la care a participat și Dorian de la Ha ha ha Production.

El Nino, Samurai, Gazah și Phunk B au încins audiența sâmbătă seara cu un concert hip-hop, la care a participat și Gavrilă Dinu, la percuție. Ritmurile i-au propulsat și pe Grațian Pintea și Szabolcs Forreiter, cei doi dunkeri care au oferit un show electrizant de slam-dunk.

Aproape 300 de jucători s-au înscris la Constanța Streetplay, fiecare dintre ei primind tricoul oficial al turneului. Turneul a fost FIBA Endorsed și participanții au acumulat puncte în clasamentul mondial FIBA 3x3.

Constanța Streetplay Cazino, un turneu marca Sport Arena Streetball, a fost organizat de Asociația Terra Semper Fidelis în colaborare Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Primăria Municipiului Constanța și Consiliul Județean Constanța.

Evenimentul a fost susținut pe plan local de Ciuc Radler, Alpromt, Hesperis, Ferma Stoian, Radio România Constanța și Asociația Județeană de Baschet Constanța,

Seria de turnee Raiffeisen Bank Challenger Tour este susținută de Raiffeisen Bank, Gatorade, Casio G-Shock, Nike, Vitamax și Bicicletele Pegas. Powered by Kiss FM și Vice.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate