Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ABC Athletic Constanța s-a distrat pe terenul celor de la Cuza Sport Brăila

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
19.11.2018

braila athletic constanta

ABC Athletic Constanța a bifat al doilea succes al sezonului 2018/2019, după ce a trecut fără niciun fel de emoție pe terenul celor de la Cuza Sport Brăila.

Partida din etapa a 6-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, grupa valorică B, a fost una fără istoric, așa cum era de așteptat încă dinaintea jocului. ABC Athletic Constanța s-a impus cu scorul de 104-24, pe sferturi 26-4, 18-5, 33-5, 27-10.

Deondre Ray a fost cel mai bun jucător al partidei cu 17 puncte și 5 recuperări. Brandon Lockhart a terminat cu 13 puncte, 7 recuperări și 3 pase decisive. Milan Drekalovic a adăugat și el 13 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive. Sergiu Ursu a contribuit cu 12 puncte iar Samuel Berkelund și Andrei Șerban au marcat fiecare cu câte 10 puncte.

Bogdan Căpităneanu a marcat 7 puncte pentru Cuza Sport Brăila iar Florin Voiculeț 5 puncte.

ABC Athletic Constanța are un record de 2 victorii și 4 înfrângeri în grupa valorică B a Ligii Naționale de Baschet Masculin, în timp ce Cuza Sport Brăila are 5 înfrângeri la activ și un joc mai puțin disputat.

*foto: probr.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!